Drive your own adventure

Kenia is een roadtrip paradijs! Safari parken, bergen, regenwoud en prachtige stranden. Dit kun je allemaal ontdekken, in je eigen tempo, op jouw manier. Huur een 4x4 auto en rijd je eigen Keniaanse avontuur tegemoet!

Hoe wil je reizen in Kenia?

Huur een 4x4 auto

Kenia is een prachtige bestemming voor een self drive roadtrip. Als je op zoek bent naar een huurauto in Kenia om dit prachtige land te verkennen, ben je bij ons aan het juiste adres!


Ons wagenpark bestaat uit Toyota Landcruisers met pop-up dak. Wij bezitten onze eigen auto’s en besteden nooit uit aan derden. Huur een 4x4 vanaf  €119/ dag, inclusief Lonely Planet-gids, wegenkaart, verzekering en 24/7 hulp bij pech onderweg.

Wij helpen je graag met het uitstippelen van je route in Kenia.

Bekijk onze verhuurauto's
Go to Huur een 4x4 auto

Huur een auto met gids-chauffeur

Wil je een auto huren om op eigen houtje door Kenia te reizen, maar ben je er niet zeker van of zelf rijden wel wat voor jou is? Roadtrip Kenia werkt met een aantal ervaren en fijne chauffeurs. Het huren van een auto met prive chauffeur is een geweldige optie voor roadtrippers die liever niet zelf willen rijden in Kenia omdat ze bijvoorbeeld een meer ontspannen rondreis willen, of meer te weten willen komen over de lokale cultuur en wildife in Kenia van een deskundige gids. Al onze chauffeurs hebben uitgebreide kennis van het land alsmede van de auto, en kunnen als ware bush monteur mocht er iets gebueren met de auto onderweg.

Voor €40 / dag extra zijn alle aanbevolen roadtrip routes op deze website ook te boeken als een privé rondreis. Deze kosten dekken alle maaltijden en overnachtingen van de bestuurder. Airport transfer Nairobi is inbegrepen in de huurprijs wanneer je een auto boekt met een chauffeur.

Bekijk onze rondreizen in Kenia
Go to Huur een auto met gids-chauffeur

Huur een auto met kampeerspullen

Of je nu met een beperkt budget reist, van het buitenleven houdt of gewoon niet van tevoren je accommodatie wilt vastleggen, roadtrippen in Kenia met een volledige set kampeerspullen achter in de auto geeft je een groot gevoel van vrijheid. We kunnen je Land Cruiser uitrusten met een daktent of je kunt een koepeltent huren. Beide opties worden geleverd met een volledige set kwaliteits kampeerspullen, waaronder een matras, slaapzak, kookgerei, tafel, stoelen en al het andere dat je nodig hebt voor je kampeertocht door Kenia.


Kampeerset met grondtent                        € 5 / pp / dag

Kampeerset met daktent                            € 25 auto / dag

Elektrische koelkast                                    € 5 auto / dag

Bekijk onze kampeeruitrusting
Go to Huur een auto met kampeerspullen

Inspiratie rondreizen

Je wilt een 4WD huren voor een roadtrip door Kenia, maar je hebt hulp nodig bij het uitstippelen van een route. Wat zijn must-see highlights in Kenia en juist minder toeristische plekken, welke safari lodge is een aanrader, hoe regel ik mijn kampeerplekken spots in Kenia? Bekijk onze aanbevolen routes voor reis inspiratie! Huur kampeerspullen voor je reis door Kenia of bekijk onze hotel tips. We wijzen je graag in de goede richting bij het plannen van je selfdrive safari in Kenia.