Autoverhuur

Auto huren

Wat heb je nodig als je een auto huurt in Kenia? Een robuuste 4x4 om de wegen aan te kunnen en een betrouwbare service voor het geval er iets misgaat. Ons wagenpark bestaat uit Toyota Land Cruiser-voertuigen. We bezitten onze eigen vloot en huren niet van derden. Houd er rekening mee dat onze auto’s er al heel wat jaartjes op hebben zitten, dus het rijcomfort en de kwaliteit van de audio of airco is niet vergelijkbaar met een nieuwe auto die je waarschijnlijk thuis gewend bent. Deze auto's zijn echter precies wat je nodig hebt voor de bush!


Elke auto wordt na iedere rit nagekeken in onze werkplaats in Nairobi en we kunnen terugvallen op een netwerk van bush mechanics voor kleine reparaties ter plaatse. Mocht je onverhoopt pech krijgen, dan kun je er zeker van zijn dat we 24/7 pechhulp bieden.

Roadtrip ready cars?

 • Uitgebreide verzekering
 • Reservewiel, krik, startkabels, touw, schop
 • Radio met poort voor je USB- of mini-jack
 • Auto-handleiding, routekaart, Lonely Planet
 • Onbeperkte kilometers, geen verborgen kosten!

Welke auto wil je huren voor je rondreis in Kenia?

Comfort – Toyota Hilux Double Cab

De Toyota Hilux Double Cab is onze meest comfortabele en betrouwbare wagen. Met een aangename rijhoogte voor het spotten van wildlife, grotere wielen en verhoogde bodemvrijheid, is deze auto een genot om te rijden op zowel asfalt wegen als off-road in de nationale parken.

De Hilux heeft een enorme afgesloten laadruimte met lades en zijopeningen, waar je gemakkelijk de kampeeruitrusting en je persoonlijke bagage in kwijt kunt en is daarom de meest geschikte auto voor een kampeervakantie in Kenia. 

De Hilux is handgeschakeld, heeft een 2.4 dieselmotor en grote tank voor enorme actieradius, zuinig in verbruik (10-11km/l) en airco. Geschikt voor 2 volwassenen met 3 kinderen of 4 volwassenen. Je kunt de Hilux ook huren met daktent en koelkast. 

 

Check beschikbaarheid
Hilux right view
Hilux back right
Hilux front right
Hilux back large
Hilux left front
Interior of the Hilux
Booth of the Hilux

Classic - Toyota Landcruiser

De safariklassieker – De Toyota Landcruiser GX serie met pop-up dak.

Houdt er rekening mee dat deze Landcruisers er al heel wat jaren op hebben zitten, en het comfort en de kwaliteit van de audio of airconditioning niet vergelijkbaar is met een nieuwe auto die je allicht van thuis kent. Robuust en betrouwbaar: deze auto is bush-proof.

Handgeschakeld, 5 cilinder (1PZ) dieselmotor en een hoge bodemvrijheid. Het brandstofverbruik is sterk afhankelijk van belasting en terrein, maar ligt rond de 8 km/ liter. Geschikt voor 4 personen met kampeerspullen. Mogelijk om te huren met daktent en koelkast.

Check beschikbaarheid
Toyota Landcruiser GX 80 series
Toyota Landcruiser GX side view
Roadtrip Kenya Toyota Landcruiser GX with pop up roof

Classic - Toyota Landcruiser Stretched - met pop-up safaridak

De ultieme safari wagen: de Toyota Landcruiser Stretched met pop-up dak. Vanaf dit uitkijkpunt blijft geen wildlife onopgemerkt. Deze auto heeft zes raam stoelen, of is geschikt voor 4 volwassenen met bagage en kampeeruitrusting. De Landcruiser is handgeschakeld, heeft een 6 cilinder (1Hz) dieselmotor en een hoge bodemvrijheid. Het brandstofverbruik ligt rond de 8 km / liter.

Mogelijk om te huren met elektrische koelkast.

Check beschikbaarheid
Toyota Landcruiser Stretch with pop up roof
Strecthed Toyota Landcruiser hire roadtrip africa
Strecthed Toyota Landcruiser interior space Roadtrip Africa.

Autoverhuur opties: kampeerspullen en/of chauffeur-gids

Ga kamperen in Kenia

We kunnen je roadtrip huurauto uitrusten met een volledige kampeerset met daktent of koepel tent inclusief slaapzakken, hoofdlampen, kookgerei, stoelen, tafel en al het andere dat je nodig hebt voor een avontuurlijke kampeer vakantie in Kenia.

Check kampeeruitrusting
Go to Ga kamperen in Kenia

Huur een auto met chauffeur

Onze chauffeurs zijn ervaren, flexibel, behulpzaam en bovenal fijn gezelschap. Ze doen veel meer dan je van A naar B rijden, ze helpen je ook met het spotten van dieren in de safari parken, kunnen eventueel kleine reparaties uitvoeren aan de auto, en je komt op plekjes waar je anders nooit zou komen.

De meerprijs voor een chauffeur-gids is $ 40 per dag –dit is een all-in prijs en dekt ook zijn onkosten aan overnachtingen en maaltijden. Je zult alleen zijn park entree moeten betalen, hetgeen rond de € 2 per dag is. Meeste lodges verzorgen accommodatie en maaltijden voor de chauffeurs tegen een kleine vergoeding. Als je in een lodge verblijft, zal je chauffeur met andere collega’s eten en gaat hij zijn eigen gang. Als je gaat kamperen in de bush, dan is het aannemelijk dat jullie samen koken en eten.

De chauffeur is verantwoordelijk voor het onderhoud van de auto, en de waarborg is niet meer van toepassing.

Boek een auto met chauffeur
Go to Huur een auto met chauffeur

Included

 • Comprehensive car insurance
 • Roadmap and Bradt Travel Guide

Optional

 • Car delivery to your hotel or airport
 • Driver-Guide
 • Camping gear
 • Electrical fridge