Autoverhuur

Auto huren

Wat heb je nodig als je een auto huurt in Kenia? Een robuuste 4x4 om de wegen aan te kunnen en een betrouwbare service voor het geval er iets misgaat. Ons wagenpark bestaat uit Toyota Land Cruiser-voertuigen. We bezitten onze eigen vloot en huren niet van derden. Houd er rekening mee dat onze auto’s er al heel wat jaartjes op hebben zitten, dus het rijcomfort en de kwaliteit van de audio of airco is niet vergelijkbaar met een nieuwe auto die je waarschijnlijk thuis gewend bent. Deze auto's zijn echter precies wat je nodig hebt voor de bush!


Elke auto wordt na iedere rit nagekeken in onze werkplaats in Nairobi en we kunnen terugvallen op een netwerk van bush mechanics voor kleine reparaties ter plaatse. Mocht je onverhoopt pech krijgen, dan kun je er zeker van zijn dat we 24/7 pechhulp bieden.

Roadtrip ready cars?

 • Uitgebreide verzekering
 • Reservewiel, krik, startkabels, touw, schop
 • Radio met poort voor je USB- of mini-jack
 • Auto-handleiding, routekaart, Lonely Planet
 • Onbeperkte kilometers, geen verborgen kosten!

Welke auto wil je huren voor je rondreis in Kenia?

Classic - Toyota Landcruiser Stretched - met pop-up safaridak

De ultieme safari wagen: de Toyota Landcruiser Stretched met pop-up dak. Vanaf dit uitkijkpunt blijft geen wildlife onopgemerkt. Deze auto heeft zes raam stoelen, of is geschikt voor maximaal 4 volwassenen met bagage en kampeeruitrusting. De Landcruiser is handgeschakeld, heeft een 6 cilinder (1Hz) dieselmotor en een hoge bodemvrijheid. Het brandstofverbruik ligt rond de 8 km / liter.

Mogelijk om te huren met daktent, grondtentjes en electrische koelkast. 

Check prijzen
Toyota Landcruiser Stretch with pop up roof
Strecthed Toyota Landcruiser hire roadtrip africa
Strecthed Toyota Landcruiser interior space Roadtrip Africa.

Autoverhuur opties: kampeerspullen en/of chauffeur-gids

Ga kamperen in Kenia

We kunnen je roadtrip huurauto uitrusten met een volledige kampeerset met daktent of koepel tent inclusief slaapzakken, hoofdlampen, kookgerei, stoelen, tafel en al het andere dat je nodig hebt voor een avontuurlijke kampeer vakantie in Kenia.

Check kampeeruitrusting
Go to Ga kamperen in Kenia

Huur een auto met chauffeur

Onze chauffeurs zijn ervaren, flexibel, behulpzaam en bovenal fijn gezelschap. Ze doen veel meer dan je van A naar B rijden, ze helpen je ook met het spotten van dieren in de safari parken, kunnen eventueel kleine reparaties uitvoeren aan de auto, en je komt op plekjes waar je anders nooit zou komen.

De meerprijs voor een chauffeur-gids is $ 40 per dag –dit is een all-in prijs en dekt ook zijn onkosten aan overnachtingen en maaltijden. Je zult alleen zijn park entree moeten betalen, hetgeen rond de € 2 per dag is. Meeste lodges verzorgen accommodatie en maaltijden voor de chauffeurs tegen een kleine vergoeding. Als je in een lodge verblijft, zal je chauffeur met andere collega’s eten en gaat hij zijn eigen gang. Als je gaat kamperen in de bush, dan is het aannemelijk dat jullie samen koken en eten.

De chauffeur is verantwoordelijk voor het onderhoud van de auto, en de waarborg is niet meer van toepassing.

Boek een auto met chauffeur
Go to Huur een auto met chauffeur

Included

 • Comprehensive car insurance
 • Roadmap and Bradt Travel Guide

Optional

 • Car delivery to your hotel or airport
 • Driver-Guide
 • Camping gear
 • Electrical fridge