Voorgestelde routes

Reisinspiratie, aanbevolen routes voor een self-drive roadtrip in Kenia

Je wilt een auto huren voor een roadtrip door Kenia, maar je hebt hulp nodig bij het uitstippelen van een route. Wat zijn must-see highlights in Kenia en juist meer verborgen pareltjes? Wat zijn de reistijden en rij afstanden en wat kan ik zien als ik 14 dagen de tijd heb voor een roadtrip door Kenia. Hebben jullie tips over lodges en campings in Kenia?

Gebruik dan de aanbevolen routes in Kenia als startpunt voor het creëren van je eigen reis, en om meer inzicht te krijgen in afstanden en reistijden. We helpen je graag bij het plannen van je self drive safari in Kenia.

Self drive rondreizen

  • Volg een zorgvuldig uitgestippelde route
  • Tips waar te verblijven en wat te doen
  • Vliegveld transfer
  • 24/7 hulp bij pech onderweg

The Central Circuit

Ideaal voor diegenen die voornamelijk naar Kenia komen om wilde dieren te spotten, niet te veel willen rijden van bestemming naar de volgende bestemming, en beperkt aantal dagen hebben om Kenia te ontdekken. Je rondreis begint en eindigt je in Nairobi en je bezoekt Mount Kenya, Samburu, Lake Nakuru, Lake Navaisha en de Masai Mara.

Meer info op onze Engelse website.

Kenia 13 dagen 1387 km

The Central Circuit
The Central Circuit

Bush to Beach

Deze one –way roadtrip van Nairobi naar Mombasa omvat het beste dat Kenia te bieden heeft: safari, cultuur en het strand! Maak een self-drive safari in de nationale parken van Amboseli en Tsavo, geniet vervolgens van de heerlijk Swahili keuken met plenty of seafood, een duik in de Indische Oceaan en de witte stranden in Malindi en Watamu aan de Keniaanse kust.

Meer info op onze Engelse website.

Kenia 12 dagen 842 km

Bush to Beach
Bush to Beach