Autoverhuur

Ons wagenpark

Onze vloot van huurauto’s in Madagaskar bestaat uit twee 4x4-categorieën: de Nissan Double Cab (‘zware auto’) en de kleinere Nissan X-Trail / Toyota Prado / Toyota RAV4, ook wel de ‘lichtere 4x4' genoemd. De Double Cab is nieuw en, met zijn grotere bodemvrijheid en grotere wielen, geschikt voor elk terrein. De 4x4 lichtere voertuigen zijn het beste waar voor je geld als je van plan bent om over de RN7 te reizen, of naar het noorden richting Nosy Be en Diego Suarez.

Wij bezitten al onze voertuigen zelf en besteden nooit uit aan derden. Elke auto wordt na iedere rit nagekeken in onze eigen werkplaats. In het onwaarschijnlijke geval dat je pech hebt, dan kun je er zeker van zijn dat we 24/7 pechhulp bieden en een vervangend voertuig klaar hebben staan. Voor de veiligheid zijn al onze voertuigen uitgerust met autotrackers en een paniekknop. In het onwaarschijnlijke geval dat je zonder telefoon / internetsignaal in the middle of nowhere vastloopt, kunnen we je nog steeds vinden.

Roadtrip-ready auto's

 • Uitgebreide verzekering
 • 4x4 handleiding, routekaart, Bradt-gids
 • Radio met poort voor je USB- of mini-jack
 • Reservewiel, kabel, touw, krik, paniekknop
 • Onbeperkte kms, geen verborgen kosten!

Welke auto wil je huren voor je roadtrip in Madagaskar?

Nissan Double Cab

Voor de echte 4x4-avonturier; de Nissan NP 300 Double Cap kan elk terrein aan. Deze auto is gloednieuw, diesel en handgeschakeld. Hij heeft een zeer hoge bodemvrijheid en wordt geleverd met grotere 16 inch wielen. Geschikt voor 5 volwassenen. Het is een waar genot om met dit voertuig te rijden, of je nu op de RN7 rijdt of off-road op diepe zandpaden, deze auto zal je niet teleurstellen. Vereist als je van plan bent om naar de westkust te reizen of naar Tsingy de Bemahara te gaan.

Check beschikbaarheid
The Nissan Double Cab, the best 4x4 for your roadtrip in Madagascar
Sandy tracks are a piece of cake for the Nissan Double Cab, Salary Bay, West Coast
Madagascar, the island of baobabs

X-Trail | Prado | RAV4

Onze kleinere 4x4-voertuigen bestaan ​​uit de Nissan X-Trail, Toyota Prado en Toyota RAV4. Dit zijn modellen uit 2006, handmatig en ze rijden op diesel. Het voertuig is geschikt voor 4 volwassenen. Dit kleinere 4x4-voertuig biedt het beste waar voor je geld als je van plan bent om over de RN7 of noordwaarts naar Diego Suarez te reizen. Als je meer off-road terrein verwacht (West Coast, Tsingy de Bemahara), is de Nissan Double Cab de geschikte auto voor jouw reis.

 

Check beschikbaarheid
The Nissan X-Trail easting dust on those red sandy tracks
The Nissan X-Trail, an easy to drive 4x4, perfect for your self-drive holiday

Extra avontuur met kampeerspullen

Huur een auto met kampeerspullen

Vergeleken met onze andere roadtripbestemmingen (Oeganda, Kenia en Tanzania) is een goedkope accommodatie gemakkelijk te vinden in Madagaskar. Desondanks zijn kampeerspullen handig, vooral tijdens het hoogseizoen (juli-sept), wanneer veel van de lodges langs de RN7 ver van tevoren zijn volgeboekt. Houd er rekening mee dat kampeermogelijkheden op Madagaskar minder wijdverbreid zijn dan op onze andere bestemmingen, vooral langs de westkust. Wildkamperen in Madagaskar is niet verstandig als je met z’n tween bent.

We kunnen de Nissan Double Cab uitrusten met een daktent, of je kunt een koepeltent huren. Beide opties worden geleverd met een volledige set kwaliteitskampeerspullen, bestaande uit matras, slaapzak, hoofdlampen, kookgerei, tafel, stoelen en al het andere dat je nodig hebt tijdens je kampeertocht door Madagaskar.

Bekijk onze kampeeruitrusting
Go to Huur een auto met kampeerspullen

Included

 • Comprehensive car insurance
 • Roadmap and Bradt Travel Guide

Optional

 • Airport transfers
 • Driver-Guide
 • Camping gear
 • Electrical fridge