Autoverhuur

Ons wagenpark

Onze vloot van huurauto’s in Madagaskar bestaat uit twee 4x4-categorieën: de Nissan Navara en de Nissan NP30. De Navara is nieuw en, met zijn grotere bodemvrijheid en grotere wielen, geschikt voor elk terrein. De Np300 voertuigen zijn het beste waar voor je geld als je van plan bent om over de RN7 te reizen, of het noorden wil verkennen.

Wij bezitten al onze voertuigen zelf en besteden nooit uit aan derden. Elke auto wordt na iedere rit nagekeken in onze eigen werkplaats. In het onwaarschijnlijke geval dat je pech hebt, dan kun je er zeker van zijn dat we 24/7 pechhulp bieden en een vervangend voertuig klaar hebben staan. Voor de veiligheid zijn al onze voertuigen uitgerust met autotrackers. In het onwaarschijnlijke geval dat je zonder telefoon / internet signaal in the middle of nowhere vastloopt, kunnen we je nog steeds vinden.

Roadtrip-ready auto's

 • Uitgebreide verzekering
 • 4x4 handleiding, routekaart, Bradt-gids
 • Radio met poort voor je USB- of mini-jack
 • Reservewiel, kabel, touw, krik
 • Onbeperkte kms, geen verborgen kosten!

Welke auto wil je huren voor je roadtrip in Madagaskar?

Nissan Navara

Onze Nissan Navara's zijn nieuw gekocht tussen 2022 en 2024. Of je nu cruist op de RN7 of off-road rijdt op diepe zandpaden, deze 4x4 zal je niet teleurstellen. Onze Navara kan elk terrein aan, zodat je zelfverzekerd en met een gerust hart door Madagaskar kunt rijden.

Hij heeft verhoogde vering, grotere 17-inch wielen, een hoge bodemvrijheid en gemakkelijke toegang tot veel bergruimte. Handgeschakeld, airco, brandstofverbruik (11-14 km/liter). Biedt plaats aan 5 personen of 4 personen met kampeeruitrusting.

Bekijk prijzen
The Nissan Double Cab, the best 4x4 for your roadtrip in Madagascar
Sandy tracks are a piece of cake for the Nissan Double Cab, Salary Bay, West Coast
Madagascar, the island of baobabs

Nissan NP300

Vergelijkbaar met de Navara, maar iets kleiner en langer in gebruik. Onze NP300's zijn nieuw gekocht tussen 2018 en 2022. Met verhoogde vering, 16-inch wielen, hoge bodemvrijheid en gemakkelijke toegang tot opslagruimte. Er passen vier volwassenen in.

Met onze Nissan NP300 krijg je waar voor uw geld als je van plan bent om de RN7 of het noorden van Madagaskar te bereizen. Als je meer off-road terrein wilt afleggen (West Coast en Tsingy de Bemaraha in ons Grand Circuit en onze Western Route), heb je de Navara nodig, de nieuwste en krachtigste auto in onze huurvloot.

Bekijk prijzen
Go to Nissan NP300

Extra avontuur met kampeerspullen

Huur een auto met kampeerspullen

Vergeleken met onze andere roadtripbestemmingen (Oeganda, Kenia en Tanzania) is een goedkope accommodatie gemakkelijk te vinden in Madagaskar. Desondanks zijn kampeerspullen handig, vooral tijdens het hoogseizoen (juli-sept), wanneer veel van de lodges langs de RN7 ver van tevoren zijn volgeboekt. Houd er rekening mee dat kampeermogelijkheden op Madagaskar minder wijdverbreid zijn dan op onze andere bestemmingen, vooral langs de westkust. Wildkamperen in Madagaskar is niet verstandig als je met z’n tween bent.

We kunnen de Nissan Double Cab uitrusten met een daktent, of je kunt een koepeltent huren. Beide opties worden geleverd met een volledige set kwaliteitskampeerspullen, bestaande uit matras, slaapzak, hoofdlampen, kookgerei, tafel, stoelen en al het andere dat je nodig hebt tijdens je kampeertocht door Madagaskar.

Bekijk onze kampeeruitrusting
Go to Huur een auto met kampeerspullen

Included

 • Comprehensive car insurance
 • Roadmap and Bradt Travel Guide

Optional

 • Car delivery to your hotel or airport
 • Driver-Guide
 • Camping gear
 • Electrical fridge