Autoverhuur

Ons wagenpark

Ons wagenpark voor autoverhuur in Oeganda bestaat uit Toyota Hilux, Land Cruisers en RAV4 wagens -betrouwbare 4x4-auto’s die veel in Oeganda worden gebruikt en perfect zijn voor selfdrive tours. Wij bezitten en onderhouden onze eigen vloot en verhuren nooit middels derden. Houd er rekening mee dat deze Toyota’s niet nieuw zijn, dus het comfort en de kwaliteit van de audio of airconditioning is niet vergelijkbaar met een nieuwe auto die je allicht van thuis kent. Deze robuuste wagens zijn echter precies goed voor de bush!

Elke auto wordt na iedere rit onderhouden in onze werkplaats en we kunnen terugvallen op een netwerk van garages door het land voor kleine reparaties ter plaatse. In het onwaarschijnlijke geval dat je pech hebt en niet verder kunt rijden, kun je er gerust op zijn dat we 24/7 pechhulp bieden en altijd een vervangend voertuig klaar hebben staan. Onze klantenservice is ongeëvenaard!

Roadtrip ready cars

 • Uitgebreide verzekering
 • Reservewiel, autokrik en startkabels
 • Radio met poort voor je USB- of mini-jack
 • Auto-handleiding, routekaart, Bradt Travel Guide
 • Onbeperkte kilometers, geen verborgen kosten!

Welke auto wil je huren voor je rondreis door Oeganda?

Comfort - Toyota Hilux Double Cab

De Toyota Hilux Double Cab is onze meest comfortabele en betrouwbare wagen. Met een aangename rijhoogte voor het spotten van wildlife, grotere wielen en verhoogde bodemvrijheid, is deze auto een genot om te rijden op zowel asfalt wegen als off-road in de nationale parken.

De Hilux heeft een enorme afgesloten laadruimte met lades en zijopeningen, waar je gemakkelijk de kampeeruitrusting en je persoonlijke bagage in kwijt kunt en is daarom de meest geschikte auto voor een kampeervakantie in Oeganda.  

Handgeschakeld, 2.4 dieselmotor en grote tank voor enorme actieradius, zuinig in verbruik (10-11km/l) en airco. Geschikt voor 2 volwassenen met 3 kinderen of 4 volwassenen. Je kunt de Hilux ook huren met daktent en koelkast.

Check beschikbaarheid
Hilux right view
Hilux right back
Hilux front right
Hilux back large
Hilux left front

Classic - Toyota Land Cruiser

De safari klassieker - de Toyota Land Cruiser Box-model. Houdt er rekening mee dat deze Landcruisers er al heel wat jaren op hebben zitten, en het comfort en de kwaliteit van de audio of airconditioning niet vergelijkbaar is met een nieuwe auto die je allicht van thuis kent. Robuust en betrouwbaar: deze auto is bush-proof.

Handgeschakeld, 5 cilinder (1PZ) dieselmotor en een hoge bodemvrijheid. Het brandstofverbruik is sterk afhankelijk van belasting en terrein, maar ligt rond de 8 km/ liter. Geschikt voor 4 personen met kampeerspullen. Mogelijk om te huren met daktent en koelkast.


Prijs per dag in Euro                    *Laag seizoen                                Rest van het jaar

 

1-4 dagen                                         € 99                                                    € 109

5- 9 dagen                                        € 89                                                    € 99

10+ dagen                                        € 79                                                    € 89

 

*1 maart - 31 mei

Check beschikbaarheid
Toyota Regular Landcruiser with roof top tent, great for self drive safaris
The regular Toyota Landcruiser - a safari classic!
Toyota Landcruiser with a rooftoptent
Toyota Landcruiser with a rooftoptent (1)
The interior of a Toyota Landcruiser, car rental Roadtrip Uganda
Toyota Landcruiser with folded rooftop tent

Classic - Land Cruiser met pop-up dak

Je ultieme safari auto: de Land Cruiser Hardtop met pop-up dak. Vanaf dit uitkijkpunt blijft geen wildlife onopgemerkt! Deze auto heeft zes raam stoelen, of is geschikt voor 4 volwassenen met bagage en kampeeruitrusting. De Landcruiser is handgeschakeld, heeft een 6 cilinder (1Hz) dieselmotor en een hoge bodemvrijheid. Het brandstofverbruik ligt rond de 8 km / liter.

Mogelijk om te huren met elektrische koelkast.  

Check beschikbaarheid
Stretched Landcruiser with pop-up roof in Queen Elizabeth National Park Uganda
A stretched Toyota Land Cruiser - your ultimate safari vehicle
The luggage space in a Stretched Toyota Landcruiser
Stretched Landcruiser front view rental car in Uganda
The stretched Landcruiser fits 6 adults, great if you are travelling with a family in Uganda

Budget - Toyota RAV4- 5 deurs

De RAV4 is de meest gebruikte 4x4 van Oeganda. Sportief, compact en robuust, maar ook gemakkelijk te besturen en zuinig in verbruik. Het is een automaat en heeft permanente vierwielaandrijving. Het brandstofverbruik is zeer laag in vergelijking met andere 4x4-modellen: ongeveer 10-12 km / liter. Benzine kost tussen $ 1 - $ 1,20.

De 5-deurs RAV4 is geschikt voor maximaal vier personen. Als je met drie volwassenen of meer in Oeganda kampeert, kies dan de Land Cruiser. Het is NIET mogelijk om met een RAV4 naar Kidepo en Karamoja te reizen; de Land Cruiser is vereist voor deze gebieden.

Check beschikbaarheid
5-door Toyota RAV4 on the roads in Uganda
Toyota RAV4 car hire Uganda
Toyota RAV4 5-door
Toyota RAV4 5-door on safari Uganda
Toyota RAV4 5-door - budget vehicle
Roadtrip Uganda can hire on the roads
Toyota RAV4 5-door in Murchison Falls NP

Budget - Toyota RAV4 - 3 deurs

Dit is de kleinere broer van de 5-deurs RAV4 maar afgezien van de grootte zijn er geen verschillen tussen de twee. Beide RAV4's zijn automaat en ze hebben dezelfde motor. Het kleinere 3-deurs model is geschikt voor twee personen met kampeerspullen.

Als je met drie personen of meer reist, kies je voor het 5-deurs model of de Land Cruiser. Het is NIET mogelijk om met een RAV4 naar Kidepo en Karamoja te reizen; de Land Cruiser is dan verplicht.

Check beschikbaarheid
Toyota RAV4 - getting through the rough parts!
The luggage space in a 3-door Toyota RAV4
3-door Toyota RAV4 - Your budget buddy in Uganda
Drive your own adventure in a 3-door Toyota RAV4
Toyota Rav4 3-door car rental Uganda

Autoverhuur opties: met kampeerspullen en/of chauffeur-gids

Huur een auto met kampeer uitrusting

Oeganda is een geweldig land om te kamperen. Er zijn overal campings te vinden variërend van een basic bush campsite in de nationale parken, tot luxe campsites behorende bij lodges met alle voorzieningen die je kunt wensen.

Onze Toyota Hilux en Land Cruiser huurauto’s in Oeganda kunnen worden uitgerust met een daktent, of je kunt een koepeltent huren. Beide opties worden geleverd met een volledige set kwaliteitskampeerspullen, waaronder een matras, slaapzak, hoofdlampen, kookgerei, tafel en stoelen.

Huur een auto met kampeeruitrusting
Go to Huur een auto met kampeer uitrusting

Huur een auto met chauffeur

Onze chauffeurs zijn ervaren, flexibel, behulpzaam en bovenal fijn gezelschap. Ze doen veel meer dan je van A naar B rijden, ze helpen je ook met het spotten van dieren in de safari parken, kunnen eventueel kleine reparaties uitvoeren aan de auto, en je komt op plekjes waar je anders nooit zou komen. 

De meerprijs voor een chauffeur-gids is € 35 per dag –dit is een all-in prijs en dekt ook zijn onkosten aan overnachtingen en maaltijden. Je zult alleen zijn park entree moeten betalen, hetgeen rond de € 2 per dag is. Meeste lodges verzorgen accommodatie en maaltijden voor de chauffeurs tegen een kleine vergoeding. Als je in een lodge verblijft, zal je chauffeur met andere collega’s eten en gaat hij zijn eigen gang. Als je gaat kamperen in de bush, dan is het aannemelijk dat jullie samen koken en eten.

De chauffeur is verantwoordelijk voor het onderhoud van de auto, en de waarborg is niet meer van toepassing.

Boek een auto met chauffeur
Go to Huur een auto met chauffeur

Wat is inbegrepen bij het huren van een auto van Roadtrip Uganda?

Included

 • Comprehensive car insurance
 • Roadmap and Bradt Travel Guide

Optional

 • Car delivery to your hotel or airport
 • Driver-Guide
 • Gorilla permit $ 700
 • Chimp permit $ 200
 • Camping gear
 • Electrical fridge

Ben je klaar om je eigen Oegandese avontuur tegemoet te rijden?

Check de beschikbaarheid en beleef je eigen roadtrip.

Boek nu