Autohuur

Auto huren

Ons vloot in Tanzania bestaat uit Toyota Land Cruiser en Toyota RAV4-voertuigen - beide betrouwbare 4x4’s die veel in Tanzania worden gebruikt en perfect zijn voor self drive reizen. Houd er rekening mee dat deze wagens niet nieuw zijn, dus het rij comfort is niet vergelijkbaar met een nieuwe auto die je wellicht van thuis gewend bent en/ or hebt gehuurd in Zuidelijk Afrika of Latijns-America, waar de wegen veel beter zijn en de self-drive markt vooroploopt. Deze robuuste voertuigen zijn echter made for the bush!

Onze auto’s in Tanzania hebben geen functionerende airco, dus rij met je ramen open. Reden hiervoor is dat de airco snel geblokt kan raken door de stoffige en hobbelige wegen, en er doorgaans geen monteurs te vinden zijn in de bush die de expertise hebben om de airco te repareren.

Elke auto wordt na iedere roadtrip onderhouden in onze werkplaats en we kunnen terugvallen op een netwerk van garages door het land voor kleine reparaties ter plaatse. In het geval dat je pech hebt en niet verder kunt rijden, kun je er gerust op zijn dat we 24/7 pechhulp bieden en een vervangende auto klaar hebben staan. 

Roadtrip ready cars

 • Uitgebreide verzekering
 • Reservebanden en auto tools
 • Radio met poort voor je USB- of mini-jack
 • Auto-handleiding, routekaart, Bradt-gids
 • Onbeperkte kilometers, geen verborgen kosten!

Welke auto wil je huren voor je roadtrip in Tanzania?

Camping - Landcruiser Double Cab Canopy

Je ultieme kampeerwagen – de Landcruiser Double Cab is robuust, betrouwbaar en heeft de grootste laadruimte met handige lades en zijopeningen waar je gemakkelijk de kampeeruitrusting en persoonlijke bagage van 5 personen in kwijt kunt.

Er kunnen 2 daktenten gemonteerd worden op deze auto, dus de ideale auto voor een kampeervakantie in Tanzania met gezin of vrienden. Wanneer 1 daktent gemonteerd is, kan je het pop-up dak nog openen.

Handgeschakeld, 2.4 dieselmotor, 130l tank voor enorme actieradius, 2 reserve banden, 60L water tank. Raadpleeg de volledige specificaties op onze Engelstalige website. Prijs is incl verzekering, ongelimiteerde kilometers, wegenkaart en Bradt Travel Guide. Kampeeruitrusting dient er apart bij gehuurd te worden.  

 

Check beschikbaarheid
The Landcruiser Double Cab, your ultimate camping safari vehicle
The Landcruiser Double Cabbin on safari in Tarangire

Classic - Landcruiser Stretched met pop-up dak

Je ultieme safari auto: de Land Cruiser Hardtop met pop-up dak. Vanaf dit uitkijkpunt blijft geen wildlife onopgemerkt! Deze auto heeft zes raamstoelen of is geschikt voor 4 personen met bagage en kampeeruitrusting. De Landcruiser is handgeschakeld, heeft een 6 cilinder (1Hz) dieselmotor en een hoge bodemvrijheid. Het brandstofverbruik ligt rond de 8 km / liter.

Raadpleeg de volledige specificaties op onze Engelstalige website

Check beschikbaarheid
Roadtrippers enjoying their coffee in the bush
The stretched Landcruiser fits 6 adults, great if you are travelling with a family in Uganda
Luggage space stretched Landcruiser Rental car in Uganda
Stretched Toyota Landcruiser with pop up roof

Budget - Toyota RAV4

De Toyota RAV4 is een sportieve, compacte en robuuste 4x4 wagen. De auto is gemakkelijk en zuinig in gebruik. Het is een automaat met permanente vierwielaandrijving. Het brandstofverbruik ligt zeer laag in vergelijking met andere 4x4-modellen: ongeveer 10-12 km / liter. Benzine kost $ 1 - $ 1,20.

De 5-deurs RAV4 is geschikt voor maximaal vier personen of twee personen met kampeeruitrusting. Deze auto is NIET TOEGESTAAN voor reizen naar de Serengeti, Lake Natron, Selous Game Reserve, Gombe and Katavi  National Park. 

Check beschikbaarheid
Roadtrippers in style
The Toyota RAV4 is easy & comfortable to drive on a self drive safari in Uganda
Compact but very sturdy, the RAV4 is suitable for most corners of Tanzania
Roadtrip Uganda RAV4 rental car with roof rack

Autoverhuur opties: met kampeerspullen en/of chauffeur-gids

Huur een auto mét kampeerspullen

Tanzania is een geweldig land om te kamperen, omdat er zoveel campings zijn, variërend van eenvoudige bush-sites in de nationale parken tot privécampings met een restaurant en een zwembad.

We kunnen de Land Cruiser uitrusten met een daktent en/of elektrische koelkast, of je kunt een koepeltent huren. Beide opties worden geleverd met hoogwaardige kampeerspullen, waaronder slaapzakken, hoofdlampen, kookgerei, tafel, stoelen en al het andere dat je nodig hebt tijdens je kampeertocht door Tanzania.

Bekijk onze kampeeruitrusting
Go to Huur een auto mét kampeerspullen

Huur een auto met chauffeur

Onze chauffeurs zijn ervaren, flexibel, behulpzaam en bovenal fijn gezelschap. Ze doen veel meer dan je van A naar B rijden, ze helpen je ook met het spotten van dieren in de safari parken, kunnen eventueel kleine reparaties uitvoeren aan de auto, en je komt op plekjes waar je anders nooit zou komen. 

De meerprijs voor een chauffeur-gids is € 40 per dag –dit is een all-in prijs en dekt ook zijn onkosten aan overnachtingen en maaltijden. Je zult alleen zijn park entree moeten betalen, hetgeen rond de € 2 per dag is. Meeste lodges verzorgen accommodatie en maaltijden voor de chauffeurs tegen een kleine vergoeding. Als je in een lodge verblijft, zal je chauffeur met andere collega’s eten en gaat hij zijn eigen gang. Als je gaat kamperen in de bush, dan is het aannemelijk dat jullie samen koken en eten.

De chauffeur is verantwoordelijk voor het onderhoud van de auto, en de waarborg is niet meer van toepassing.

Boek je roadtrip nu
Go to Huur een auto met chauffeur

Wat is inbegrepen bij het huren van een auto van Roadtrip Tanzania?

Included

 • Comprehensive car insurance
 • Roadmap and Bradt Travel Guide

Optional

 • Airport transfers
 • Driver-Guide
 • Camping gear
 • Electrical fridge

Ben je klaar voor jouw self-drive Tanzania avontuur?

Controleer dan snel de beschikbaarheid en verzeker je van je eigen auto.

Boek nu